Blogroll

Search

Δεξιός, μόνος, ψάχνει για κόμμα – εκλογές ΝΔ – the aftermath

November 30th, 2009 by

Ξύπνησε ο Νεοδημοκράτης το πρωί και έπαθε σοκ.

Αρχηγός της Πολιτικής Ανοιξης… εεεεεεε sorry της Νέας Δημοκρατίας ο Αντώνης Σαμαράς πια.

Νέα Δημοκρτατία - εκλογές.

Νέα Δημοκρτατία - εκλογές.

Η διαφορά… σε ψήφους, 1 προς 4 στο περίπου. Οι περισσότεροι, (εγώ τολμώ να το πω) ΔΕΝ πήγαν να ψηφίσουν, έκατσαν σπίτι τους, αδιάφοροι, όπως και στις εθνικές εκλογές. “Ελα μωρέ, η Ντόρα θα βγει…” και ξύπνησαν το πρωί και δε το πιστεύουν!

Τι θα κάνει λοιπόν? “Εγω ΝΔ δε ξαναψηφίζω ΝΔ” και που θα πας; στο ΛΑΟΣ; στο ΠΑΣΟΚ; θα βγει αλήθεια το σενάριο της διάσπασης; θα βγει αλήθεια το σενάριο για νέο κόμμα στο κέντρο (με κόσμο απο το ΠΑΣΟΚ μέσα επίσης, “χοντρό” κόσμο;) τι θα γίνει;

Ή τελικά ο ΝεοΔημοκράτης είναι πολύ δεξιός και έτσι απλά θα μένει εκεί στο 30 κάτι της εκατό και το ΠΑΣΟΚ απλά θα κυβερνήσει για άλλη μια γενιά,  χωρίς αντίπαλο ή κάτι πρέπει να αλλάξει;

Τι θα κάνει ο ΝεοΔημοκράτης; και ειδικά αυτός που ΔΕΝ ψήφισε; έ;

Σχετικά με τις εκλογές τώρα.

Το μπουρδέλο που έγινε στην διαδικασία, απίστευτο. Να κάνω μια πρόταση στη ΝΔ: καταγγελία της σύμβασης, του έργου, του και εγώ δε ξέρω τι… με την κωλοεταιρεία (να την πω? *το solution sτο γράφει colutions φαντάσου!) που έκανε το σύστημα και να τους πάρουν και τα σώβρακα, (εύχομαι κάποιος να είχε βάλει ποινική ρήτρα). Πάρτε πίσω τα λεφτά και δώστε τα στα παιδιά- χειριστές, που πραγματικά μαρτύρησαν.

Η ηλιθιότητα σε όλο το μεγαλείο!!! Θα το περιγράψω το σύστημα να γελάσετε όλοι, ειδικά οι έχοντες στοιχειώδης γνώσεις υπολογιστών.

Ιδού το Infastracture:

VPN λέγαν…. τι vpn? VNC το γνωστό real-vnc και server  μάλιστα στα netbook (δηλαδή ο client ήταν στην Ρηγγίλης;) και πρόσβαση μέσω IP σε Linux με apache.  Uptime? ζήτημα να δούλεψε το online σύνολο 3-4 ώρες.

Ακούστε τι γινόταν: Ερχόταν ο ψηφοφόρος, βάζαν τα στοιχεία του στο Pc για να βρούνε τον ειδικό εκλογικό αριθμό  και να τσεκάρουν οτι υπάρχει γραμμένος και να κάνουν κλικ οτι ψήφισε.

Δηλαδή αν πηγαίναν στο Υπουργείο Εσωτερικών – εύρεση εκλογικού αριθμού μέσω Internet θα το βρίσκαν αμέσως (αν δε δούλευε το εκεί σύστημα θα μπορούσαν φυσικά να κατηγορήσουν τη κυβέρνηση) και να καταχωρούν απλά το αν ψήφισε η όχι. Τόσο απλά. Αλλά όταν λέμε ΑΣΧΕΤΟΙ, είναι λίγο, πολύ λίγο….

Ένας θεός ξέρει πόσα δώσανε για το άχρηστο, δύσχρηστο και ηλίθιο αναποτελεσματικό  σύστημα τελικά.

Οι μικροί ή σχετικοί θα μπορούσαν να τον έχουν έτοιμο τον αριθμό. Εδώ η αίτηση που κατεβάσαν, όσοι την κατέβασαν ήταν pdf (δεν τους είπε ποτέ κανείς ότι θα μπορούσαν να έχουν πεδία?) που δε μπορούσε κανένας να συμπληρώσει ηλεκτρονικά (εκτός απο κάποιους γάτους) .

Εδω και η offline εφαρμογή τι ήταν? μια μαλακισμένη φόρμα που έβαζες όνομα κτλ και έβγαζε τον εκλογικό αριθμό και μετά το συμπλήρωναν με το χέρι.  Ούτε αυτό ηλεκτρονικά δηλαδή!

Για αυτό και το ΧΑΟΣ και οι ουρές… Ολη η φασαρία και ο λόγος ύπαρξης υπολογιστών για ένα νούμερο που στην τελική πρέπει να ξέρει ο κάθε πολίτης αφού είναι το ίδιο με το οποίο ψηφίζει σε εθνικές εκλογές.

Να μη ξεχάσω να πω οτι τόσους γεννηθείς απο το 1927-40 δεν είχαν ξαναδεί τα μάτια των παιδιών. Η “νέα” δεξιά γενιά έκανε επέλαση.

Και μετά… και μετά το χειροκίνητο χάος… Ελεος!

Συμπλήρωση στο βιβλίο, υπογραφούλα, γραφειοκρατεία.

Προσφέρομαι να σας κάνω ρε παιδιά μια εφαρμογή (στη ΝΔ, στο ΠΑΣΟΚ, στο ΚΚΕ, στο ΛΑΟΣ (αν κάνουν ποτέ) , στο ΣΥΡΙΖΑ) δωρεάν, να σας βγάζει τα αποτελέσματα σε 15 λεπτά, με μέσο όρο αναμονής τα 5 λεπτά, ή όσο κάνει η γιαγιά να πάει στο παραβάν.

Για τον κόσμο τι να πω? άκουσα να λένε “ντρέπομαι που είμαι δεξιός”. Υστερίες, βρισίδια, υπερβολές… Οι ίδιοι που στην τράπεζα κάθονται με το χαρτάκι στην ουρά, ανέδειξαν το πρόσωπο του Νεο-Ελληνα, μήπως το ξεχάσαμε; εκείνο  που σπρώχνει στην ουρά, βρίζει και κάνει πουστιές κάνοντας τον έξυπνο μπας και βγει μπροστά, με κουτοπονηριά.

Το στρατόπεδο Σαμαρά πάντως αξίζει ένα εύγε για την οργάνωση που είχε. Φυσικά (σε περίπτωση που δε το ξέρατε) όλοι οι Καραμανλικοί ήταν μαζί του καθώς και η Ριγγήλης (με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο).

Εγω δεν εξεπλάγην, ούτε με τη διαφορά, ούτε με την ετυμηγορία πάντως.

Η βαθμολογία μου στη ΝΔ (σχετικά με το ΠΑΣΟΚ που λόγο Γιώργου κάτι ξέρει) σε θέματα υπολογιστών είναι κάτω απο τη βάση.

* Περι της εταιρείας… γιατί θα σκάσω….

Εχουν και ISO 9001:2000 στους τομείς της Διαχείρισης Έργων και Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, στα 2 που αποτύγχανε παταγωδώς. Λένε οτι έχουν λύσεις  zero point-of-failure ΧΑΧΧΑΧΑααααα δηλαδή μήπως zero point-of-success ε; Δουλεύουν με J2EE και ORACLE και έχουν χωθεί σε πολλά δημόσια έργα επι ΝΔ. Για hint να θυμηθείτε τον Μαυρο-Γιαλούρο της Ελληνικής ταινίας, ο πρόεδρος και το λογιστήριο…

Posted in Πολιτικά | No Comments »

Ο προδότης, ο προδότης, η Ντόρα και ο Ζορρό.

October 15th, 2009 by

Η επιλογή των Νεοδημοκρατών.

Ο προδότης νούμερο 1: Αντώνης Σαμαράς, όχι μόνο έκανε δικό του κόμμα, (την Πολιτική Άνοιξη) αλλά έριξε κυβέρνηση της ΝΔ.

Ο προδότης νούμερο 2: Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, έκανε το ΚΕΠ (Κίνημα Ελευθέρων Πολιτών), ίσα ίσα να δείξει τα δοντάκια του (και εγώ μπορώ να κάνω κόμμα), δεν τόλμησε ποτέ να μετρήσει τις δυνάμεις του, ” Ο Κύριος τίποτα” που τον είπε ο Πάγκαλος.

Ο Ψωμιάδης, φυσικά και δεν κατεβαίνει με αξιώσεις να βγει, απλά θέλει να μιλήσει και να τους τα χώσει …και καλά θα κάνει.

Και… και η Ντόρα, μια απο τα ίδια… Αν δεν πέθαινε ο Παύλος θα ήταν ποτέ στην πολιτική άραγε; Ο ορισμός του “γόνου”.

Τι να διαλέξουν;

Ο “Γιωργάκης” δικαιώθηκε. Ολοι τον κορόιδευαν και τώρα τον ακολουθούν: εκλογές απο την βάση.

Ο Γιωργάκης που τώρα έγινε Γιώργος,  ο “βλάκας” κατα τους  ΝΔ, ο “ηλίθιος” κατα τους ΠΑΣΟΚ, το “δημοτικό” κατα Λαζόπουλο.

Τα ξεχάσαν; αυτοί τα λέγαν.

Οταν κερδίζεις το “Διδακτορικό” (aka venizelos) και τον έξυπνο (aka karamanlis) τι είσαι;

Κανένας δε τολμά να τον πει βλάκα πια ε;

Το δίλημμα που άκουσα να “λέγεται” : τον “πούστη” ή τον “βλάκα” τελικά έδειξε τους Ελληνες.

Φαντασία δε θέλει, αρχίδια θέλει για να κυβερνήσεις και όπως όλοι οι σωστοί “γαμιάδες” ξέρουν “το τάβλι και το μουνί θέλει (και) υπομονή”.

Συγνώμη για το profanity αλλά θα σκάσω!

Να δούμε τελικά στη ΝΔ θα υπάρξει κάποιος με αρχίδια;

Posted in Πολιτικά | No Comments »