Blogroll

Search

3.000 τρόποι να μας κουφάνεις…

November 29th, 2007 by

Μετά από 5 ολόκληρες μέρες και νύχτες, που ήταν η τελευταία μέρα παρουσίαση,ς του “γιατί και πως ζουν ανάμεσα μας”, τελικά σταμάτησε!

Και εμφανίστηκε “Η επέλαση του ξανθού γένους”, “Το ξύπνημα του κίτρινου δράκου”, (κατά το ξύπνημα της κόκκινης αρκούδας” για όποιον θυμάται), κάτι θρησκευτικά, το ημερολόγιο του αγαπημένου του παπά και μέσα σε όλα αυτά το “3000 τρόποι για να πεθάνεις”!

Κουφάθηκα μιλάμε, manual αυτοκτονίας;

Καλά, λες να πάρω καμιά δεκαριά και να τα κάνω δώρα σε αυτούς που δεν χωνεύω, ή ακόμα καλύτερα να παραγγείλω 300 κομμάτια που θα πάνε όλα σε μία διεύθυνση, κάπου στο Σύνταγμα; Λες;

Αν και εδώ που τα λέμε μόνο ένας τρόπος να πεθάνεις υπάρχει…. τα υπόλοιπα είναι διαδικασίες.

Αν έχετε περιέργεια, είναι συλλογή από πιστοποιητικά θανάτου. Φυσικά και είναι πιο εύκολο να μεταφράσεις την Αγγλική έκδοση από το να συλλέξεις στοιχεία από την Ελλάδα, που πιστεύω θα είχε και πιο παράλογες καταστάσεις, αλλά αυτό θέλει κόπο και δουλειά, και ο γνωστός εκδότης προτιμάει το clopy-paste 😉

Αν κάποιος ενδιαφέρεται σοβαρά πάντως έχω 2 ανάλογα βιβλία να προτείνω:

και

Πάντως κράτησε λίγο το “νέο πακέτο”…

Μετά εμφανίστηκε πάλι μαζί με τους 3000 τρόπους φυσικά, (μάλλον είναι το νέο Bonus), ένα πεντάτομο.

Να σας πω την αλήθεια δεν το κράζω αυτό. Για κάποιον που γουστάρει φάσεις με μυστήρια, αζντέκους, πυραμίδες κτλ, μια χαρά φτηνό είναι. Και φυσικά δεν το έγραψε αυτός.

Εγώ θα συνεχίσω για τα Νεφελίμ και τα Ελοχίμ πάντως στα επόμενα άρθρα.

Posted in Λιακόπουλος | No Comments »

Η καινούργια (;) θεωρία υποστήριξης της κοίλης γης και το “κλεμένο” βίντεο.

November 6th, 2007 by

Εμφανίζεται χθες ο μέγας copy/paste, και λέει για την καινούργια θεωρία (που θα δούμε πρώτη φορά) και φυσικά, για μια ακόμα φορά (εγώ είπα, αυτό μου τι σπάει, οτι δεν αναφέρει πηγές) δεν αναφέρει ποιος/τι/πότε.

Η θεωρία συρρίκνωσης και μεγέθυνσης της γης είναι του Neal Adam. Αυτός όσο περίεργο και να φαίνεται κάνει καρτούν, είναι καλλιτέχνης ο άνθρωπος. Μπορείτε να διαβάσετε για αυτόν στην wikipedia που περιλαμβάνει και σύνδεσμο στο επίσημο site του, στο κομμάτι για το καινούργιο μοντέλο του σύμπαντος ή όπως το λέει ο ίδιος new model of the universe. Εκεί έχει ένα σωρό βίντεο που εξηγούν την θεωρία του, αν και ο δικός μας μάλλον του Youtube τσίμπησε.

Το γεγονός οτι είναι και γραφίστας εξηγεί τα όμορφα σχέδια και πως το κατάφερε. Στο παραπάνω link έχει πολύ αναλυτικά την θεωρία του πάντως, μπορείτε να την δείτε.

EarthGrowth

Φίρμα έγινε (εκτός απο τα κόμικ), όταν έδωσε συνέντευξη στο ράδιο του coasttocoast και ανέφερε τη θεωρία του.

Για την αντίκρουση των θεωριών του και για λίγο πιο επιστημονικές αναφορές υπάρχει άρθρο για τη θεωρία την αναπτυσσόμενης γης στην wikipedia.

Φυσικά υπάρχουν και άνθρωποι που το πήγανε πιο μακρυά. Για ατούς που θέλουν να το ψάξουν:

Για να ξαναπώ τι με πειράζει, η ασύστολη αντιγραφή. Οταν λέει π.χ. στο βιβλίο του, “ένα κείμενο του 14ου αιώνα μας λέει..” και δεν αναφέρει, ποιος, απο πού, τι, εγώ σπάζομαι. Μπορώ να πω και εγώ οτι στα αλουμινένια βιβλία που μου έδωσε ο κύριος Κ. ένα κείμενο του 13ου αιώνα αναφέρει οτι οι μασόνοι φτιάξαν την θεωρία των Νεφελίμ, ή οτι θα ερχόταν ενας τηλεμαρκετίαρ και θα έγραφε πολλά βιβλία και θα τον καταζητούσε η Ιντερπολ για κλοπή παγκόσμιου μεγέθους πνευματικής ιδιοκτησίας.

Ας σοβαρευτούμε, Δημοσθένη γράφε οτι θες, ο κόσμος τα κρίνει, ΜΗΝ κλέβεις μόνο, ντροπή είναι.

Posted in Λιακόπουλος | No Comments »

H νέα τάξη πραγμάτων, ο Γεώργιος Θάμνος (bush) και ο δικός μας…

November 6th, 2007 by

Φυσικά έχετε δει το βιντεάκι του Λιακό με τον George Bush senior να μιλάει για την νέα τάξη πραγμάτων – new wolrd order.

Το έχει αναφέρει 2 φορές, μία στην 11 Σεπτεμβρίου (οχι την γνωστή…) του 1991 στο κογκρέσο πριν ξεκινήσει ο πρώτος πόλεμος με το Ιράκ και μία μόλις ξεκινούσε, στις 16 Ιανουαρίου του 1991. Απο εκεί και το επίμαχο σημείο:

We have before us the opportunity to forge for ourselves and for future generations a new world order — a world where the rule of law, not the law of the jungle, governs the conduct of nations. When we are successful — and we will be — we have a real chance at this new world order, an order in which a credible United Nations can use its peacekeeping role to fulfill the promise and vision of the U.N.’s founders.”

Ολο το κείμενο του μπορείτε να την βρείτε στην ανακοίνωση του πολέμου με το Ιράκ. Και το βίνετο στο youtube φυσικά.
Το ενδιαφέρον είναι οτι δεν είναι κάτι καινούργιο. Αν κάποιος δει το αμερικάνικο δολλάριο θα το δει γραμμένο εκεί. Απορώ πως του ξέφυγε του Δημοσθένη και δεν το έχει δείξει.Αν δείτε το δολλάριο προσεκτικά dollar back θα δείτε

εκει στην πυραμίδα, εκτος απο τα διάφορα σύμβολα, που ο καθένας οτι θέλει λέει οτι είναι…. γράφει κάτι, στα Λατινικά. Και αυτό δεν είναι εικασία, δείτε:

Eye-new world order

 • Novus σημαίνει : νέο, καινούργιο. (new)
 • Ordo σημαίνει: σειρά, τάξη. (order)
 • Seclorum σημαίνει: οι αιώνες, ο κόσμος, τα χρόνια. (world)
 
  “A new order of the ages (is born)”

Αυτό είναι φτιαγμένο απο τον Charles Thomson το 1782, (λες απο τότε βρε Λιακό τα Νεφελίμ τους είχαν στο χέρι τους Αμερικάνους; κανένας μπαχομέχ έπινε μπύρες με τον Sam Adams στη Βοστώνη και σκεφτόταν μαζί την διακήρυξη της ανεξαρτησίας τους; ) και δεν είναι εφεύρεση του Bush.

Χωρίς θεωρίες συνωμοσίας, εμείς οι Ελληνες που όλα τα ξέρουμε και δεν είμαστε ανιστόρητοι, δεν έχουμε ιδέα απο την Αμερικανική Ιστορία, όσο μικρή και να είναι. Αν κάποιος ενδιαφέρεται να δει απο που και πως έγινε η φράση σύμβολο μπορεί να το τσεκάρει στο ιντερνετ στην σελίδα για το Novus Ordo Seclorum, καθώς και απο την επίσημη κρατική σελίδα των ΗΠΑ για το νομισματοκοπείο τους.

Είναι εύκολο να βλέπουμε παντού φαντάσματα και συνωμοσίες, αλλά όταν τα πράγματα έχουν και πιο απλές εξηγήσεις δεν είναι και άσχημο να τις κοιτάμε.

Posted in Λιακόπουλος | No Comments »

Οι σκελετοί των γιγάντων, οι πόλεις στην Σελήνη και το θύμα Λιακόπουλος

November 2nd, 2007 by

Λοιπόν για να ξεκαθαρίσω κάτι. Εγώ δεν τον λέω γραφικό, καραγκιόζη και λοιπές κακίες. Εγω τον λέω plagiarist, πως να το πω Ελληνικά, πλαγιαριστή; θα παρεξηγηθούν οι κάτοικοι στο Πλαγιάρι έτσι 😉

Διάβασα στο νετ πολλές αναφορές στον Λιακόπουλο, είδα και το site funel που ομολογώ οτι τον κράζει χοντρά. Δεν λέω γέλασα αρκετά με την σάτιρα αλλά πρέπει να παραδεχτώ οτι αγγίζουν και την ύβρη.

Το θέμα είναι οτι και αυτός πέφτει θύμα των ηλιθίων, άσχετα αν το κάνουν με δόλο ή όχι. Οπως έχω πει σε πολλούς φίλους που γίνονται spammers κατα λάθος, κοιτάτε τι μαλακία σαν έχουν στείλει πριν την κάνετε forward σε άλλους καημένους.

Υπάρχουν καταπληκτικά sites που κάνουν αυτή την δουλειά. Το snopes το Hoaxbuster και το hoax-slayer για να αναφέρω μερικά. Ακόμα και το about.com έχει στήλη για τα urban legents. Ακόμα και το subject του ανόητου email που σου λέει την παπαριά να ψάξεις με τη λέξη hoax στο google θα σου πει αν είναι αλήθεια ή όχι.
Για τι να πω πρώτα; Για τους σκελετούς των γιγάντων;

giant1giant-skeleton-2giant-skeleton3giant-skeleton4

Διαγωνισμός photoshop απο το worth1000.com ήταν. Μπορείτε να το επιβαιβεώσετε και απο το σχετικό άρθρο του hoax slayer.

Οσο για την πολιτεία στη σελήνη, όποιος έχει παίξει Command and conquer να μου πει αν του θυμίζει το Nod temple. Και αυτό αν δείτε απο το Youtube και ένα σχετικό ψάξιμο στο νετ θα δείτε οτι κατασκευή ενός Γάλλου ήταν για να κάνει πλάκα.

moon

Το οτι πολλά conspiricy sites το έβαλαν και είπανε οτι είναι απο την αποστολή της NASA apollo 20, η οποία παρεμπιπτόντως δεν υπήρξε ποτέ, κάτι λέει.

Πολλά που του στέλνουν και τα δείχνει είναι πραγματικά, πολλά είναι σκέτη απάτη. Εγω προβληματίζομαι αν τα ψεύτικα τα δείχνει εν γνώση του, οπότε συναινεί στην απάτη ή αν όντος δεν τα τσεκάρει. Μπορεί και τα τσιράκια του να μην ψάχνουν στην τελική.

Αν θέλει να βγάλει και άλλα βιβλία ο συνδυασμός του νετ με την ασχετοσύνη του μέσου Ελληνα δημιουργούν τέλειες προϋποθέσεις για πολλά ακόμα βιβλία. Εγω το ξανάπα, μπράβο του! Αλλά να μην κλέβει… Αν εξαιρέσεις τον Texe Marrs που έχει μεταφράσει βιβλία του και προφανώς, θέλω να πιστεύω, έχει πληρώσει πνευματικά δικαιώματα, με τα υπόλοιπα τι γίνεται;

Δεν θα τον καταγγείλει κανείς αν βάζει παραπομπές και ακολουθεί τους κανόνες της διεθνής βιβλιογραφίας, έτσι οπως είναι τώρα όμως μπορεί ο καθένας να τον καταγγείλει. Το εύκολο κέρδος, και εδώ δεν μιλάμε για δίφραγκα αλλά για χιλιάδες ευρώ, ίσως να χτύπησε και μύρια, έχει και κινδύνους.

Εκεί τα παίρνω και με τους “κατά του”, ρε παιδιά αν είστε μάγκες καταγγείλετε τον να πάει μέσα για copyright issues. Με το να κοροϊδεύεις απλά κάποιον, μόνο διαφήμιση του κάνεις.

Και κατι τελευταίο για τώρα: Δημοσθένη άλλαξε το site σου! Βάλε affiliates που κανένα βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα δεν έχει κάνει ακόμα (νομίζεις το amazon.com ήταν χαζό που το έκανε και έγινε κράτος;) και κάντο και Multilingual. Λεφτά δεν θες στην τελική; Αν σε ένοιαζε τόσο η αλήθεια θα έγραφες τις εκπομπές σου σε κείμενα και θα τα έβαζες στο net. Και στο εξωτερικό πίστεψε με έχει πολύ χρήμα η υπόθεση. Αν θες βοήθεια πες 😉

Posted in Λιακόπουλος | No Comments »

“Οι πύλες της κοίλης γής” και η αντιγραφή του Λιακόπουλου

November 2nd, 2007 by

Συνεχίζω να ασχολούμε με τον Λιακό…

Για όποιον δεν ξέρει η θεωρία της κοίλης γής πρώτη φορά αναφέρθηκε απο τον Χάλευ, ναι αυτόν που βρήκε και τον ομώνυμο κομήτη. Μια έρευνα στο Google για “hollow earth” ή ακόμα και στα Ελληνικά για “κοίλη γη” θα δείξει άπειρες πληροφορίες.

Το χάρτη όμως που τον βρήκε ο Λιακό; εδώ είναι το θέμα.

Είναι απο το βιβλίο του “μέντιουμ” Dianne Robbins, “messages from the hollow earth”

book-Hollow-Earth

Φυσικά αυτά της τα είπε ο miko, πλάσμα που ζει στην πόλη telos, κάτω απο τη γή. (Νεφελίμ ο μίκο σίγουρα ε;) Η εν λόγω κυρία επίσης μιλάει και για τους “θαλασσινούς κατοίκους” της γης, που της μιλάνε… τι να πω…

Στο νετ κυκλοφορεί και άλλος χάρτης που δείχνει και μερικές απο τις “πύλες”, οπως ο παρακάτω:hollowearth

Εκτός απο τον χαμό που γίνεται στο εξωτερικό με το θέμα και ένας εδώ “ερευνητής” έγραψε σχετικό βιλίο .

Αλλοι λένε οτι εκεί κατοικούν οι χαμένες φυλές του Ισραήλ και γενικά ο καθένας λέει ότι θέλει…

Περιττό να πω, οτι απορώ που ο φυσικός Δημοσθένης δεν έχει ακούσει για το “Hollow Earth Paradox” απο τον Νεύτωνα.

Οποιος θέλει τα πιστεύει και όποιος θέλει όχι. Δεν είναι το θέμα μου αυτό…. Εμένα μου τι σπάει που τα βγάζει όλα για δικά του, “Αποκάλυψη τώρα” και “πρώτη φορά”….

Εγώ πάντως το όρο νεφελίμ και ελοχίμ τον άκουσα το 1986, εσύ μάλλον μετά το 2000 Plagiarist….


Posted in Λιακόπουλος | No Comments »

Ελοχίμ, Νεφελίμ και Λιακόπουλος

October 25th, 2007 by

Σε λίγο (άγνωστο πότε ακριβώς) θα γράψω μια ανοικτή επιστολή στον Δ. Λιακόπουλο, να πω την γνώμη μου για την τριλογία “Γιατί και πως ζουν ανάμεσα μας”.

Για την ώρα, να πω απλώς πως η ημιμάθεια είναι όντως χειρότερη απο την άγνοια…

Οι Ελληνιστές δεν θα το γουστάρουν γιατί όλο το θεώρημα στηρίζεται στην Παλαιά Διαθήκη. Οι Ορθόδοξοι δεν θα το γουστάρουν γιατί μιλάει για τους Έλληνες και τη Σολομωνική και πάει λέγοντας…

Τώρα αν ο Λιακόπουλος έμαθε οτι οι εβδομήκοντα δεν είναι και η καλύτερη μετάφραση της ΠΔ είναι μάλλον δικό του πρόβλημα. Το αν έμαθε επίσης οτι ο όρος Νεφελίμ (εκ του Νεφελ = πέφτω), που σημαίνει αυτοί που προκαλούν πτώση, υπήρχε στην γραφή επίσης είναι δικό του πρόβλημα. Για το Ελοχείμ δεν μιλάω καν, υπάρχει μια χαρά και πολλές φορές.

Το οτι εμπιστεύεται τα χάλκινα βιβλία (υπόθεση εργασίας οτι τα πράγματα είναι όπως τα λέει) που είναι της ελληνιστικής περιόδου και μεταγενέστερα της ΠΔ, περισσότερο απο την ίδια, είναι δικό του πρόβλημα επίσης, θα μπορούσε να κατεβάσει ένα οποιοδήποτε πρόγραμμα μελέτης της Αγίας Γραφής, αναφέρω ενδεικτικά το e-sword.net, θα έβλεπε οτι τα Εβραικά κείμενα και υπάρχουν και μεταφράζονται.

Θα του κάνω την χάρη να γράψω ένα άρθρο για τον όρο Ελοχίμ (ή Ελοχείμ) και το πως και που υπάρχει στην γραφή, να το συμπεριλάβει στην 7η έκδοση καθώς και περισσότερα για τους Νεφελίμ (ή Νεφελείμ) και περισσότερα που έχει η γραφή. Ξέχασε να αναφέρει τους εξαδάκτυλους ή τους λεοντόμορφους που αναφέρει η ΠΔ, οπότε χάρη θα του κάνω.

Το δικό μου πρόβλημα είναι στην χρήση της Αγίας Γραφής απο αυτόν. Μπορεί να είναι ο βασιλιάς του tele-marketing και ο θεός του copy/paste, μπράβο του… (Sorry Δημοσθένη, εγώ δεν νομίζω ότι γράφεις καλά… εκτός απο 15 σελίδες, που τόσο είναι όλο το βιβλίο σου τελικά… τα δικά σου γραφόμενα.) Το να βλέπω ένα βιβλίο που δεν πληρεί τα στοιχειώδη… μια βιβλιογραφία ρε παιδί στο τέλος, σωστές παραπομπές, τουλάχιστον, δεν θα το πω καλό.

900 σελίδες… 600 παραπομπές απο άλλα κείμενα, ίσως και παραπάνω. Και φυσικά η προπώληση του νέου πακέτου μέσα “Ο Πολέμαρχος του Θεού”, βάζω και στοίχημα οτι θα λές για τον όροEl-Shadai, έτσι δεν είναι; Σε αυτό ίσως σε προλάβω και τα γράψω εγώ…

Να πω λίγο αναλυτικά τι εννοώ εδώ :

Τόμος 1 Ελοχιμ: σύνολο 307 σελίδες, απο τις οποίες οι

 • 96 είναι Ησίοδος
 • 64 ο Τιμαίων του Πλάτωνα
 • 28 απο το βιβλίο του Ενώχ (Πληροφορίες και κατέβασμα απο το http://en.wikipedia.org/wiki/Book_of_Enoch )
 • 17 Παλαιά Διαθήκη από τη Γένεση
 • 12 Παλαιά Διαθήκη απο τους Ψαλμούς

Τόμος 2 Ελ: σύνολο 300 σελίδες απο τις οποίες οι

 • 138 είναι τα πρωτόκολλα
 • 5 απο την Παλαιά Διαθήκη
 • 13 απο τον Ενώχ
 • 5 απο τον Ερμή τον Τρισμέγιστο
 • και πάρα πολλές οι Ελληνική “μυθολογία” (η Ιστορία κατα τον ΔΛ) σε παράφραση Δημοσθένη

Τόμος 3 Νεφελίμ: σύνολο 228 σελίδες απο τις οποίες οι

 • 144 είναι τα λάβαρα/banners των Νεφελίμ ( οι 72 σφραγίδες της Σολομωνικής)
 • 7 απο την Καινή Διαθήκη απο την Αποκάλυψη
 • 5 απο τον Πλάτωνα

2 DVD με ντοκιμαντέρ (το μεγάλο ανέκδοτο…) :

Το μυστικό των χάλκινων βιβλίων: 30 λεπτά ο Λιακόπουλος εξηγεί πως τον πλησίασαν 2, ο εξής 1 να του πουλήσουν τα χάλκινα βιβλία, που δεν αγόρασε, και τελικά του τα στείλανε εκτυπώσεις από ψηφιακή κάμερα.

Οι πύλες της κοίλης γης: άλλα 30 λεπτά που ο Δημοσθένης μιλάει δείχνοντας το ίδιο σκίτσο που δείχνει στην εκπομπή του και λέγοντας τίποτα παραπάνω.

Η θεωρία πάει ως εξής: Εν αρχή ο Θεός έκανε τους Ελοχίμ τον ουρανό και την γή, αυτοί κάναν νεφελίμ με τους ανθρώπους, τα κακά Νεφελίμ έμειναν κακά και τα καλά γίναν Ελ, σκέτο. Απο τα καλά νεφελίμ τα Ελ βγήκαν οι Ελληνες. Τα κακά ζούνε κάτω απο τη γή και εξουσιάζουν τον κόσμο, μέχρι να γίνει πόλεμος ξανά… Ωραία!

Μια βόλτα στο The Online Demon Dictionary καθώς και στην σελίδα του sacret-texts .com (μάλλον αγαπημένο του link) που αναφέρει όλα υποτιθέμενα Νεφελίμ και έχει τα σύμβολα τα οποία παρουσιάζει για δήθεν πρώτη φορά.

Αυτό που πρέπει να του αναγνωρίσω είναι η συρραφή. Στο σχολείο το λέγαμε κλέψιμο, στις ακαδημαϊκές κοινότητες λέγετε παράφραση και plagiarism. Το ότι έβαλε τόσο copy/paste σε 3 βιβλία με τη σειρά, μπράβο του. Το να ανάφερε πηγές θα του έδινε λίγο credit, αλλά δεν εμίσησε ούτε τη δόξα ούτε το χρήμα προφανώς. Το οτι έκανε 5 χρόνια για αυτό, μόνο ανικανότητα λέγετε…

Για αυτούς που απορούν γιατί ασχολήθηκα με αυτό, θα τους πω το εξής. Μου τι σπάει όταν κάποιος λέει ψέμματα σε βάρος αμαθών και ειδικά όταν ο ίδιος είναι ημιμαθής και το κάνει για τα φράγκα. Θα μου πεις τόσοι το κάνουν ο Λιακόπουλος σε πήραξε; Είναι και επικίνδυνος ρε παιδιά. Κατάφερε χιλιάδες κόσμο να έχει στο σπίτι του72 σφραγίδες Σολομωνικής, να τους αποπροσανατολίσει απο τα πραγματικά προβλήματα στο να ψάχνουν Νεφελίμ αναμεσά μας και να συνωμοσιολογούν όλη την ώρα.

Η θεωρία της “Λευκής Αδελφότητας” υπάρχει χρόνια, το ίδιο και της “Μεγάλης Λευκής Πυραμίδας”, το ίδιο και του “Ιχωρ”. Και;

Μπορεί να το κάνει και cult, έτσι ξεκίνησε και ο Joseph Smith, όταν ο υποτιθέμενος άγγελος Moroni του έδωσε τα χρυσά βιβλία. Τι χάλκινα τι χρυσά; Βιβλία που πιστεύεις περισσότερο απο τη Γραφή, ενώ διακηρύττεις ότι είσαι Χριστιανός, είναι επικίνδυνο. Για όποιον δεν πιστεύει τίποτα είναι ΟΚ, No problem, μαλάκες οι μεν μαλάκες και οι δε, για τους ημιμαθείς που πιστεύουν τάχα μου, λέω.

Σε τι διαφέρει η θεωρία απο τις παρακάτω:

 • Οι born again Χριστιανοί θα είναι οι μόνοι που θα σωθούν, με την “αφύπνιση” του αγίου πνέυματος
 • Οι Χ.Ο. θα είναι οι μόνοι που θα σωθούν γιατί είναι η σωστή εκκλησία
 • Οι μάρτυρες του Ιεχωβά θα είναι οι μόνοι που θα σωθούν (γιατί βρήκαν οτι η Γραφή παρέλειψε το Ιεχωβά, όπως το Ελοχίμ κατα Λιακό)
 • Οι μορμόνοι θα είναι οι μόνοι που θα σωθούν γιατί έχουν διευκρινιστικό βιβλίο (όπως ο Λιακό τα χάλκινα)
 • Οι Έλληνες θα σωθούν γιατί έχουν Ιχωρ στο dna τους

Οι μεν περιμένουν τον Ιησού Χριστό οι δε τον Απόλλωνα;

Με τη θεωρία του Λιακό, ο Ιεχωβά Ελοχείμ (γιατί έτσι λέει το Εβραικό το Κυριος ο Θεός) είναι ο θεός και ο Χριστός ως Εμμανουήλ (Εμμανου-ΕΛ στο εβραικό, Μαζί μας ο Κύριος σημαίνει) είναι ένας ΕΛ; Εμείς οι Ελληνες δεν είμαστε άνθρωποι έτσι, είμαστε Νεφελίμ, τρίτης και τέταρτης γενιάς, αφού και οι ΕΛ νεφελίμ ήταν. Ακούς τι λες Δημοσθένη;

Αφού όπως λες διαβάζεις την Γραφή γιατί δεν την διαβάζεις πιο προσεκτικά; Αφού είσαι Open minded γιατί δεν κοιτάς πιο σοβαρά θέματα εκεί; Για πες μου για την τριαδικότητα; εκεί κολλάνε οι θεωρίες σου. Για τόλμα να την αμφισβητήσεις! Να δεις αν έχει νόημα και αν βγαίνει άκρη. Ποιος σου είπε οτι η Γραφή αρνείται οτι υπήρξε πολιτισμός πριν τον Νωε; Ποιος σου είπε οτι δεν υπήρχαν Νεφελίμ απο πειραγμένο dna; Ποιος σου είπε οτι τα πράγματα δεν βγάζουν νόημα; επειδή εσύ δεν βγάζεις δεν βγάζουν και όλοι; Τι καινούργιο είπες που δεν έχει γραφτεί πριν;

Σε καταλαβαίνω, λεφτά βγάζεις…(και χωρίς να πληρώσεις κανένα πνευματικό δικαίωμα) κανένα πρόβλημα, αν πιστεύεις αυτά που λες τότε έχεις πρόβλημα. Για ψάξε λίγο παραπάνω…

Για να πω ένα τελευταίο (που μπορεί να επανέλθω) διαπράτεις λάθη λογικής (logical fallacies), το ένα μετά το άλλο. Θα σου πω για τους 2 στίχους που στηρίζεις το θεώρημα σου, να δεις πόσο εύκολα πέφτει το οικοδόμημα.

Η Γένεσις 6:4 απο το κείμενο και 2 μεταφράσεις:

(HOT+) הנפלים5303 היו1961 בארץ776 בימים3117 ההם1992 וגם1571 אחרי310 כן3651 אשׁר834 יבאו935 בני1121 האלהים430 אל413 בנות1323 האדם120 וילדו3205 להם המה1992 הגברים1368 אשׁר834 מעולם5769 אנשׁי376 השׁם׃8034

(KJV+) There were1961 giants5303 in the earth776 in those1992 days;3117 and also1571 after310 that,3651 when834 the sons1121 of God430 came in935 unto413 the daughters1323 of men,120 and they bore3205 children to them, the same1992 became mighty men1368 which834 were of old,4480, 5769 men376 of renown.8034

(LXX) οἱ δὲ γίγαντες ἦσαν ἐπὶ τῆς γῆς ἐν ταῖς ἡμέραις ἐκείναις καὶ μετ᾿ ἐκεῖνο, ὡς ἂν εἰσεπορεύοντο οἱ υἱοὶ τοῦ θεοῦ πρὸς τὰς θυγατέρας τῶν ἀνθρώπων καὶ ἐγεννῶσαν ἑαυτοῖς· ἐκεῖνοι ἦσαν οἱ γίγαντες οἱ ἀπ᾿ αἰῶνος, οἱ ἄνθρωποι οἱ ὀνομαστοί.

Ρώτα όποιον θες! ben elohim είναι οι γιοί του Θεού δεν είναι σκέτο ελοχίμ, το μπεν σημαίνει γιος. Αν ανοίξεις ένα καλό ταμείο – concordance Αγίας Γραφής θα δεις οτι το 430 είναι το ελοχίμ και το 1121 ben είναι το γιοι. Και οι γιοί των Ελοχίμ δεν είναι οι ίδιοι οι Ελοχίμ.

Ο δεύτερος στίχος που στηρίζεις την θεωρία σου είναι ο Ψαλμός 104:4

(HOT+) עשׂה6213 מלאכיו4397 רוחות7307 משׁרתיו8334 אשׁ784 להט׃3857

(KJV+) Who maketh6213 his angels4397 spirits;7307 his ministers8334 a flaming3857 fire:784

(LXX) (103:4) ὁ ποιῶν τοὺς ἀγγέλους αὐτοῦ πνεύματα καὶ τοὺς λειτουργοὺς αὐτοῦ πῦρ φλέγον.

Αν μου βρεις την λέξη ελοχίμ εδώ θα σου πω μπράβο, η λέξη λειτουργοί 8334 είναι το shârath και σημαίνει ακριβώς λειτουργοί.

Οπότε άσε μας με τα λάθη της Γραφής και τις θεωρίες σου….

Οσο για το ότι έχεις πολλά ίδια ονόματα σε Νεφελίμ (στο βιβλίο σου) και στους αρχαγγέλους του σκότους (σελ 198,199) εσύ να μας πεις πως γίνεται… αφού λες οτι άλλο το ένα άλλο το άλλο. (Πες μας οτι είναι π.χ. ο mourmour jr να κουφαθούμε τώρα)

Μεγάλωσε το Post, θα γράψω άλλο με όλες τις αναφορές που κάνεις στην Παλαιά Διαθήκη, εξυπνάκια. Για την Καινή ελληνικά ξέρεις… όσο για τα αρχαία κείμενα ας απαντήσουν οι φιλόλογοι.

Αυτά για την ώρα Plagiarist.

Posted in Λιακόπουλος | No Comments »